Search
Get RSS Posts / Comments

Waarom moet je nu stoppen met roken

Posted by on April 28, 2012
Categories: Stoppen Met Roken
Tags: , , ,

artikel door stoppen met hulp Jonathan Fraser

Roken is inderdaad een probleem, omdat het kan leiden tot allerlei complicaties en ziekten, zoals longkanker. Dat is de reden waarom wanneer u rookt, stoppen met hulp moet je nu stoppen met roken.

Hoewel u misschien denkt dat je weet waarom je moet stoppen, stoppen met hulp moet u weten dat er honderden andere redenen waarom u nog nooit hebt gedacht stoppen met hulp over hen . Naast de kanker en hart-en vaatziekten die roken veroorzaakt, dan moet je overwegen stoppen met hulp wat gevolgen heeft dit zowel op de lange termijn en op de korte termijn op je lichaam.

Veel stoppen met hulp mensen zeggen dat ze niet moet nu stoppen met roken, en ze geven stoppen met hulp alle soort van verklaringen. Sommigen van hen zeggen dat ze te jong zijn en dus zijn ze gemakkelijk te stoppen met roken wanneer ze zouden stoppen met hulp ouder zijn. Anderen, integendeel, ze zeggen dat ze te oud zijn en dus zijn ze niet hoeft te stoppen met roken nu of dat ze niet kunnen roken nu af te sluiten. stoppen met hulp

Sterker nog, het maakt echt niet uit als je jong of oud, of als u begonnen stoppen met hulp met het roken van een paar dagen geleden of twintig jaar geleden. De waarheid stoppen met hulp is roken heeft een desastreus effect heeft op iedereen, ongeacht zijn leeftijd of fysieke stoppen met hulp omstandigheden.

Waarom is het zo moeilijk om nu stoppen met roken?

Voordat stoppen met hulp u begint het eigenlijke proces van stoppen , zult u eerst moeten willen stoppen. stoppen met hulp Je moet zeggen: “Ik wil nu stoppen met roken”. Als je eenmaal hebt besloten stoppen met hulp dat dit is wat je echt wilt, dan moet je klaar zijn voor het proces, stoppen met hulp want zoals u waarschijnlijk al weet, is dit niet eenvoudig.

Stoppen is moeilijk vooral stoppen met hulp te wijten aan twee belangrijke redenen: de lichamelijke verslaving en de psychische verslaving, stoppen met hulp degene die we noemen het “gewoonte”. Om volledig te ontsnappen aan de behoefte stoppen met hulp om te roken moet je beide verslavingen te breken. Helaas is er niet een andere manier.

Redenen stoppen met hulp Waarom je moet nu stoppen met roken

Je kunt niet echt stoppen met roken als je niet beschikt stoppen met hulp over een paar redenen. Je kunt niet zomaar zeggen: “Ik wil nu stoppen met roken” en de volgende stoppen met hulp dag als je wakker wordt de drang om zal worden gegaan. Het werkt stoppen met hulp gewoon niet op deze manier. Je moet vechten. Je moet jezelf bewijzen dat je echt wilt nu stoppen met roken, dat dit inderdaad is het wat je wilt doen. stoppen met hulp

Dat is de reden waarom bij de beslissing om te stoppen moet je een lijst stoppen met hulp van redenen te maken. Zij zullen de redenen waarom u wilt nu stoppen met roken. Deze stoppen met hulp redenen zijn gemakkelijk te vinden. Ze kunnen persoonlijke redenen, gezondheidsredenen of verplichtingen.

bijvoorbeeld, stoppen met hulp een van de redenen kan het verouderingsproces worden. Vraag jezelf af of je echt wilt jezelf veroudering snel. stoppen met hulp Want dit is wat roken met je lichaam. Dus, kan een reden waarvoor stoppen met hulp je moet zeggen dat je nu wilt stoppen met roken zijn deze.

Een ander kan de manier waarop stoppen met hulp je ruiken zijn. Tabak heeft in het algemeen een slechte geur, waarom zou je genoegen stoppen met hulp moeten nemen met deze? Het enige wat je hoeft te doen is nu te stoppen met roken.

Een reden te meer waarom je zou moeten stoppen met roken nu en zeker stoppen met hulp de belangrijkste, kan uw gezondheid. Hoe eerder je deze nare gewoonte af te sluiten des te meer uw gezondheid ten goede komt. stoppen met hulp

Het is niet gemakkelijk, maar het is niet onmogelijk ook niet. stoppen met hulp Het enige wat je hoeft te doen is u een aantal goede redenen en echt willen een langer stoppen met hulp en gelukkiger leven te leiden. Dit moet genoeg zijn om je zeggen dat je nu wilt stoppen met roken.

Wilt stoppen met hulp u meer informatie vinden over natuurlijke behandelingen te stoppen met roken kunt u terecht stoppen met hulp op hoe te stoppen met roken


Meer Quit stoppen met hulp Smoking Nu de artikelen

Leave a Reply